Community.

Ondertussen bestaat ons netwerk al uit meer dan honderden scholen, sociale organisaties, donateurs, kinderen en jongeren, ambassadeurs, partners en supporters. Maak kennis met enkele gezichten uit de Digital for Youth community.

Door te programmeren leren de kinderen hier nauwkeurig werken en creatief te zijn. Ze gaan logisch en probleemoplossend denken. Dat helpt hen ook op school.
“Door een moeilijke thuissituatie zat ik tot mijn 18de in instellingen. Ik was vaak niet op school en behaalde daardoor nooit een diploma. Nu krijg ik een nieuwe kans: ik volg een opleiding tot zorgkundige en kan dankzij een laptop van Digital for Youth de online lessen volgen. Ik ben zo dankbaar !"
Ilham
Door een donatie vergroot je de kans op een degelijke opleiding voor onze jeugd. Ze krijgen perspectief voor de toekomst.
Volvo Trucks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Geen zorgen, wij doen niet aan spam. Je krijgt maximaal 1 keer per maand een update. Wij vertellen met plezier van wie we steun krijgen en in welke projecten deze laptops hergebruikt worden. Echte verhalen uit de Digital for Youth community dus!