Partners.

We kozen een aantal belangrijke partners uit die ons helpen. Schouder aan schouder werken we samen richten een digitaal inclusieve maatschappij.

Structurele partners

We werken zeer nauw samen met 2 partners die dagelijks meewerken in het verwezenlijken van onze doelen.

Partner Logo KBSFRB

Koning Boudewijstichting

Ondertussen ondersteunt de Koning Boudewijnstichting al meer dan 45 jaar mensen en organisaties die bijdragen aan een betere samenleving. Vanuit dat idee, beheert de stichting voor ons de aanvragen die organisaties doen om laptops te krijgen. Dat doet zij via zogenaamde ‘projectoproepen’: zij selecteert objectief de organisaties die aan de voorwaarden voldoen om ICT-steun te krijgen. Vanuit Digital for Youth richtten wij ook een Fonds op binnen de Koning Boudewijnstichting waarbinnen we expertise rond digitale inclusie bundelen en nieuwe initiatieven nemen binnen dat thema.
Partner Logo CTG Circular

CTG Circular

Jaarlijks ontvangt CTG Circular duizenden assets die Digital for Youth geschonken kreeg. CTG Circular knapt deze toestellen op, dat is het zogenaamde ‘refurbishment’. Nadien krijgen de toestellen een tweede leven bij (de door de Koning Boudewijn) geselecteerde sociale organisties. Het refurbishment vormt de operationele ruggegraat van Digital for Youth en verzekert een vlekkeloze en professionele service aan onze donoren en gesteunde organisties. CTG Circular heeft jarenlange ervaring en is daardoor één van de meest doorwinterde professionele dienstverleners in de ITAD (IT Asset Disposition) industrie. Zij hebben alle kwalificaties en certifiëringen (ISO 27001 en ISO 9001) die wij verwachten en die een feilloze dienstverlening garanderen. De voornaamste aandacht gaat daarbij uit naar het milieu, de bescherming van (persoons)gegevens en gezondheid. 

Partners

We werken ook met enkele andere organisaties samen die, net zoals wij, een belangrijke schakel vormen binnen het ecosysteem van digitale inclusie. Deze partners zijn:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Geen zorgen, wij doen niet aan spam. Je krijgt maximaal 1 keer per maand een update. Wij vertellen met plezier van wie we steun krijgen en in welke projecten deze laptops hergebruikt worden. Echte verhalen uit de Digital for Youth community dus!