Data veiligheid

Je wil ICT-materiaal doneren, maar wat met je data veiligheid?

Digital for Youth zal je gedoneerde apparatuur een tweede leven geven met behulp van onze professionele refurbishment partner. In het refurbishmentproces zullen de toestellen door onze partner helemaal gewiped worden (het verwijderen van gegevens), en dit volledig in lijn met de Genderal Data Protection Regulation (GDPR).

 

We garanderen je een beveiligd en gecertificeerd data verwijderingsproces voor al jouw ICT-materiaal. Bovendien creëren we ook een gedetailleerd, officieel verslag als gecertificeerd bewijs van de dataverwijdering.

Wiping Proces

Elk toestel dat binnenkomt bij onze partner verkrijgt een uniek nummer zodat het gevolgd en opgeslagen wordt in het management system. Onze partner kan met hoge nauwkeurigheid rapporteren welke processen elk ontvangen toestel heeft doorlopen. 

Een voorbeeld van een Data Removal Certificate

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Geen zorgen, wij doen niet aan spam. Je krijgt maximaal 1 keer per maand een update. Wij vertellen met plezier van wie we steun krijgen en in welke projecten deze laptops hergebruikt worden. Echte verhalen uit de Digital for Youth community dus!