doneer laptops

Veilig en vlot toegang tot een laptop voor alle kinderen en jongeren in België.

Jongen met laptop
0

uitgedeelde laptops

sinds onze opstart in 2020

Ons nieuws.

Slim-Huiswerkklas helpt kinderen groeien sinds 2018.

In 2018 werd een initiatief geboren dat de levens van vele kinderen veranderde: Slim-Huiswerkklas. Het is een vzw die zich toelegt op het individueel begeleiden van kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar bij hun huiswerk. De vzw is opgericht door twee toegewijde moeders: Hilde Van Gysel en Veerle Blaisel. De vzw ontving reeds tweemaal laptops van Digital for Youth en daar hoorde uiteraard een bezoek bij.

Onderzoek naar impact

In samenwerking met Eva Wuyts (UCLL) hebben we een onderzoek uitgevoerd om meer inzicht te krijgen in onze werkelijke impact op jongeren, sociale organisaties én milieu.

Digitale kansen voor iedereen.

Vzw CodeNPlay wil iedereen de kans geven om deel te nemen aan de digitale revolutie. Ze helpt scholen om een inleiding tot coderen en technologie te integreren in hun leerplan.

Digital empowerment: The Young Computer School.

The Young Computer School zet zich in om jongeren op een veilige manier toegang te bieden tot computers en internet, met de nadruk op het begrijpen van de gevaren die deze digitale wereld met zich meebrengt.

Onze community.

Jongen aan laptop
Binnenkort ga ik alleen wonen. Ik heb het gevoel dat ik steviger in mijn schoenen sta, nu ik zelf kan mailen en online afspraken kan maken.
Gael, 19 jaar – SOS Kinderdorpen

Heb je een vraag?

Of je nu laptops wil doneren of extra laptops kan gebruiken binnen jouw sociale organisatie: wij helpen je graag verder.

unsplash

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Geen zorgen, wij doen niet aan spam. Je krijgt maximaal 1 keer per maand een update. Wij vertellen met plezier van wie we steun krijgen en in welke projecten deze laptops hergebruikt worden. Echte verhalen uit de Digital for Youth community dus!